Våra värderingar

Våra värderingar definierar företagskulturen, vad vi tror på och vad vi anser vara viktigt. Det stärker vår laganda, vår utveckling och vår tro på framtiden. Värderingarna påminner oss om vårt uppdrag att bidra till ett säkrare liv på vägen.

Omtanke
Omtanke är motorn i vårt uppdrag att göra livet på vägen säkrare. Vi bryr oss om människor på väg, våra kunder, våra medarbetare och omvärlden. Säkerhet är grunden till allt vi gör, och syftet är att alla människor på vägen ska komma fram säkert. Våra produkter och lösningar är skapta med omtanke för människor och miljö. De håller den högsta kvalitén och följer alla säkerhetsstandarder. Vi visar omtanke genom att vara proaktiva, ärliga och konstruktiva i våra interaktioner med varandra och omgivningen. I vårt dagliga arbete är hälsa och säkerhet för våra medarbetare av högsta prioritet. Vi vill att våra anställda ska komma hem säkert, och växa både personligt och yrkesmässigt. Genom säkra lösningar, en inspirerande arbetsplats och en verksamhet som harmoniserar med omgivningen, skapar vi värde för samhället.
Drivkraft
Våra medarbetares energi är företagets drivkraft. Med vår motiverande och drivande företagskultur rör vi oss ständigt framåt och jobbar för att vara det självklara valet på våra marknader. Vi strävar efter att alltid röra oss framåt och ligga steget före. För oss betyder drivkraft framåtanda, samtidigt som vi ägnar tid till förbättring. För att överträffa kundernas förväntningar jobbar vi ständigt med att utveckla våra produkter, vår expertis och professionalism samt sättet att arbeta. Vi brinner för vårt uppdrag, har öppna sinnen och arbetar i en miljö där nya idéer kan blomstra. Vi jobbar med energi och motivation mot vårt gemensamma mål att göra livet på vägen säkrare
Integritet
Vi styr våra handlingar genom vår inre kompass – integriteten. Vi är professionella, pålitliga och angelägna om att dela kunskap med varandra och samhället. Våra medarbetare är experter inom sina områden. Genom att leverera tillförlitlig information och kvalité på alla plan, håller vi vårt ansvar om att vara en pålitlig partner högt. Vi följer alltid lagar och regler och behandlar vår omgivning med respekt. I vårt arbete mot att uppnå Nollvisionen tycker vi att det är viktigt att lyfta området vägsäkerhet i vår kommunikation. Vi arbetar i en öppen företagskultur där vi föregår med gott exempel, håller våra löften och delar vår kunskap med varandra omgivningen.

Vårt engagemang för Vision Zero

Som en framstående leverantör av trafiksäkerhetslösningar är vi dedikerade till forskning, utveckling och distribution av högkvalitativa produkter och tjänster som är anpassade för att möta de unika behoven hos våra olika kunder. Vi är engagerade i att forma framtiden för trafiksäkerhet och infrastruktur, vilket i slutändan minskar olyckor, räddar liv och säkerställa välfärden för samhällen över hela kontinenten.