En del av Saferoad

Saferoad Group

13
Europeiska länder
Vi är stolta över att ha ett mångsidigt och talangfullt team spridda över 13 europeiska länder. Vår multinationella närvaro ger oss möjlighet att dra nytta ur olika perspektiv och expertis, som säkerställer att vi möter de olika behoven hos våra kunder och intressenter.
2500+
Medarbetare
Tillsammans tar vi våra 2500 anställda med sina unika talanger, erfarenheter och expertis för att skapa en företagskultur som frodas i ett samarbete med ständig förbättring, vilket säkerställer att vi ligger i framkant av vår bransch.
29
Employee Net Promoter Score
Ett mått som återspeglar den höga nivån av tillfredsställelse och lojalitet bland vår personal. Det är ett bevis på den positiva arbetsmiljön, professionella tillväxtmöjligheter och starka känsla av kamratskap som våra anställda upplever dagligen.

Saferoad Services AB är en del av Saferoad och grundades 1996 och har i sin nuvarande form funnits i Sverige sedan 1999. Sedan starten i Sverige har bolaget varit en betydande aktör inom vägmarkering i Norden.
2024 bytte vi namn från EKC Sverige AB till Saferoad Services AB.

I samband med att det norska skyltföretaget Euroskilt AS blev huvudägare 1999 så började vägmarkeringsverksamheter etableras i Sverige och Norge.

Verksamheten i Norge fick namnet Eurostar och ett par år senare etablerades även Eurostar i Danmark. Dessa tre bolag är idag Saferoads skandinaviska vägmarkeringsdivision och heter idag Saferoad Services, både i Norge, Sverige och Danmark.

Saferoad Services affärsidé och verksamhet består i att utveckla, sälja och underhålla vägmarkeringar för att på så sätt bidra till en ökad trafiksäkerhet.

Vi vill vara ett innovativt företag i teknisk framkant som erbjuder ett helhetskoncept inom området vägmarkering. Att hålla en hög kvalitetsnivå på såväl nya produkter som underhållsarbete och service är mycket viktigt för oss.

Genom en effektiv organisation med korta beslutsvägar är vår ambition alltid att hitta snabba och flexibla lösningar för att upprätthålla en hög servicenivå till ett för kunden fördelaktigt pris.